Bakken syöttötyöskentely

aaPee

Well-known member
Bakken otteita seuratessa tuntuu, että aniharvoin syötöt löytävät kanssapelaajan. Tältä pohjalta seuraava OPTAn tilasto tuntuu käsittämättömältä:

Player Total Passes Passing Accuracy
Mills     355             63.94%
Smith   336             74.70%
Bowyer 303             72.61%
Harte   298             74.16
Bakke   295             81.36

Onko tässä nyt todistettu se kuuluisa "vale - emävale - tilasto"-väittämä?
 
Hmmm...taidan todennäköisesti olla niitä harvoja jotka ajattelevat että Bakkesta on jotain hyötyä joukkueellemme. Tarkennan sen verran, että tuo edellinen lause pitää paikkansa mielestäni siinä tapauksessa että Bakkea peluutetaan hänelle parhaiten sopivalla paikalla, eli hyökkäävämpänä keskikenttäpelaajana.

Puhtaaksi puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi hänestä ei ole - se on nähty jo useampaan otteeseen. Mutta kun hän saa rinnalleen kyvykkään likaisen työn tekijän - esim. Dacourt, Johnson tai kuten viime peleissä Okon - saadaan Bakkesta irti paljon enemmän. Tuo "surkean syöttelijän" mainekin on mielestäni kyllä pikemminkin myytti kuin tosiasia. Itse en ole rekisteröitynyt Opta Statsien käyttäjäksi, joten en nyt näe mikä on lyhyiden ja pitkien syöttöjen määrä noissa onnistuneissa syötöissä ja ovatko onnistuneet syötöt tapahtuneet pääasiassa puolustus- vai hyökkäyspäässä. Mikäli tuo Optan lukema kuitenkin paikkansa pitää, niin varsin hyvin mieheltä joka on kärsinyt lähes koko kauden siitä että häntä peluutetaan väärässä roolissa...

Yksi osa-alue jossa Bakkella on edelleenkin runsaasti petrattavaa on maalinteko. Bakke on parhaimmillaan erinomainen pääpelaaja, mutta verkon perukoille puskut (ja vedot) valitettavan harvoin päätyvät. Paikkoja hänellä yleensä on maalintekoon joka ottelussa.
 
Itse en ole rekisteröitynyt Opta Statsien käyttäjäksi, joten en nyt näe mikä on lyhyiden ja pitkien syöttöjen määrä noissa onnistuneissa syötöissä ja ovatko onnistuneet syötöt tapahtuneet pääasiassa puolustus- vai hyökkäyspäässä. Mikäli tuo Optan lukema kuitenkin paikkansa pitää, niin varsin hyvin mieheltä joka on kärsinyt lähes koko kauden siitä että häntä peluutetaan väärässä roolissa...

Nämä tilastot löytyvät LU:n sivulta pelaajaprofiilien takaa.
 
Onkohan siitä tilastoa, kuinka monta kertaa Bakke on yrittänytkään puskea maalinedustilanteessa (kulmapotkun jälkeen tms) kohti maalia.

Jotenkin tuntuu, että onko Erikin sijoittumisessa jotakin pielessä. Tai sitten joukkueen etukäteen harjoittelemat kuviot eivät ole "Bakkea suosivia".
 
Teamtalkista poimittua:

Norwegian international midfielder Eirik Bakke is being held at a Leeds police station after he was arrested and charged with drink driving.
The 25-year-old was arrested in the Alwoodly district of Leeds at 3:40am on Tuesday morning and was later charged with driving whilst "over the prescribed limit".
Bakke is being held at the city's Chapeltown Police Station.

Kaikki tuntuu nyt kaatuvan päälle... :(   Harvemmin skandinaavi-ammattilaiset alkavat Englannissa tuolla tavoin hölmöilemään.
 
Syöttötyöskentely vaihtuikin juottotyöskentelyksi omaan suuhun ;(

Eikö nuita harmeja olisi jo ollut kylliksi muutenkin?
 
Back
Top