Woodgate lähtee

Bremner

Active member
Teamtalk ainakin jo otsikoi "Leeds accept Toon Woody bid". Nyt jos koskaan toivoo että kyseessä on uutisankka.

Ei viitsisi täällä kiroilla, mutta  ! Voi Jumalauta ! on sieltä lievimmästä päästä mitä nyt tulee mieleen.  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
 
N Y T   V I * * T T A A !!!  :mad: :mad: :mad: :'( ...ja itkettää

Voi Luoja, tästä taitaakin kehkeytyä oikea totaalinen seuran alas ajo. Näillä mennään ja kaikki on myytävänä, uuuh.
 
Bbc Radio Newcastle-asema oli uutisoinut woodyn lähtevän £8 miljoonalla punnalla, summa saattaisi nousta 11 miljoonaan riippuen newcastlen menestyksestä.
Yleisö tuskin sittenkään buuaa Bowyerille West Ham-pelissä...
 
KopTalk.com News

29th January 2003: Reds reject offer from Leeds

Liverpool have rejected an offer to sign Leeds United 'keeper Nigel Martyn for a bargain £1million.

The Yorkshire outfit are desperately trying to cash in on numerous players and because of the injury to Kirkland, they thought Gerard Houllier may be interested in Martyn.

Harry Kewell is also available for the right price.

:) Että tällaista.. Kaikki lähtee, kun vaan tarpeeksi maksetaan. Nyt pelaajia jo tyrkytetään toisille seuroille

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2003041972,00.html
Mahtaakohan se seuraava lähtijä olla sitten Venables...
 
:'( Voi surunpäivää....jos näin tapahtuu....

Guardian uutisoi, että seurat ovat päässeet sopuun, mutta Woodgate ei olisi hyväksynyt Newcastlen tarjousta. Uutinen löytyi toki huhuosastolta, mutta toivotaan,toivotaan...


 
Leedsin Radio Airessa oltiin kuuleman mukaan (Englannin Leeds-fanien foorumilta) uutisoitu tällaista: "'A bid believed to be £9m has been accepted by Leeds and unconfirmed rumours are that Venables is about to resign' is what radio Aire are reporting."

Venablesille nostan hattua mikäli nostaa kytkintä. Jos johtokunta lupailee ensin yhtä ja tekee sitten toista - en minäkään kokisi Venablesin asemassa voivani työskennellä tuollaisen johtokunnan kanssa. Tästä se soppa vielä tulee. Leeds-fanien mitta on täynnä ja luulenpa että reaktiot ovat sen mukaisia.
 
Aikamoisessa suossa rämmitään, mutta vielä täältä noustaan. Muutama voitto vielä ja loppukauden peleissä ajetaan etevät junnumme sisään koviin peleihin. Kilgallon, Singh, Lennon, Richardson, Cansdell-Sheriff hakemaan kokemusta loppukaudeksi. se on sama ollaanko tänä vuonna kahdeksas, vai viidestoista, kunhan ei pudota.

DO'L olikin kaiken hyvän, mutta loppujen lopuksi pahan alku ja juuri tuhlaamalla järjettömästi. Woodysta saadaan kuitenkin aika hyvät fyrkat, vaikka mieluummin olis myyty vaikka 5 muuta hemmoa. (Duberry,Martyn,Harte, Johnson, McPhail), mutta kun niistä saa paalua.

Rakennetaan siis uusi menestyvä jengi.

Jasu, WE ARE LEEDS AND WE ARE PROUD OF IT.
 
Juuri näin, jos valoisia puolia etsii niin nyt voisi ajaa sisään näitä junnuja valioliigapeleissä, jolloin heillä olisi todellinen mahdollisuus kehittyä.
Jos kerta Bowyerista ja kumppaneista tuli huippuja jo 18-20 ikävuoden tienoilla niin miksei myös tämän päivän junioreista.
 
Harva joukkue menettää kahta maajoukkuepelaajaa yhden päivän aikana naurettavalla 15 miljoonan punnan yhteishinnalla. Vuosi puolitoista sitten tuon tason pelimiehistä olisi saanut puolet enemmän......alempi keskikasti näyttää tulevan jäädäkseen...voi surunpäivää  :'(
 
Samoilla linjoilla JVTK:n ja Bow:n kanssa. Isoliksaisia kavereita
on pantu lihoiksi, tosin aika laihoiksi. Junnuakatemian sällit on
way forward, peliaikaa vaan enemmän sitten sarjapaikan varmistuttua
näille kilgalloneille, milnereille, mcmastereille, richardsoneille
ja singheille.

Woodysta tuleva raha vaikuttaa nykymarkkinoilla niin houkuttelevalta
johtokunnan mielestä, että myymisen jollainlailla ymmärtää - vaikkei
hyväksyisikään. Toisaalta (toteutuessaan) Woodyn kauppaaminen synnyttää
suurta liikehdintää fanien joukoissa ja varmaan myös kesällä pelureissa?
Uppoavan laivan ja rottien yhtälö tulee väkisinkin mieleen.

Noh, katsotaan mitä seuralla on sanottavaa tiedotustilaisuudessa.
Veikkauksia teemasta, anybody? Woody ja Venners kumpikin lähtevät,
Lord Eddie astuu tilapäisluotsiksi, jne...
 
Mikäli Venables poistuisi kuvioista, niin tilalle voitaisiin hankkia joku nuorten pelaajien kehittäjänä tunnettu kaveri, ainakin Nottinghamin Paul Hart tulisi kyseeseen, vanavedessään saattaisi jopa tuoda muutamaan lupaavan junnun seuraan, ketäpä ei kiinnostaisi pelaaminen valioliigassa :p
 
Kyllä se nyt taitaa lähteä,kun asiasta tiedotetaan jo useammalla sivulla.

mm. premierleague.com

Leeds United have agreed a fee of £9million with Barclaycard Premiership rivals Newcastle for the sale of defender Jonathan Woodgate.  


Woodgate will travel to St James' Park to undergo a medical and discuss personal terms before finalising the move.

ja soccernet:
http://soccernet.espn.go.com/headlinenews?id=256360&cc=5739



 
DO'L olikin kaiken hyvän, mutta loppujen lopuksi pahan alku ja juuri tuhlaamalla järjettömästi.

Tässä kannattaa nyt muistaa mikä taho sanktioi järjettömän rahankäytön. DOL vain teki työtä niillä resursseilla jotka hänellä oli käytössä. Olen itsekin sitä mieltä että lyhyen CL-episodin olisi voinut vaikka siirtää tuonnemmaksi ja säästellä rahoja hieman ettei olisi tähän tilanteeseen jouduttu.
 
Todella ikävä uutinen ja osoittaa sen, että enää ei tavoitella urheilullisia saavutuksia vaan ainoastaan taloudellista henkiin jäämistä.

Jos jotain positiivista kaivaa esille, niin siirtoikkuna on auki enää 30 tuntia ja 45 minuuttia, joten kovin montaa pelaajaa siinä ajassa ei enää ehditä myydä.
 
Kerrannaisvaikutuksia minäkin eniten pelkään. Kuinkahan monta viime kevään joukkueesta on jäljellä ensi syksynä ?

Taitaa tulla jännittävä kevät (pystytäänkö nuoria ajamaan sisään) ja kesä (ovet käyvät kiivaaseen tahtiin).

 
Nuorissa toki lepää tulevaisuutemme, mutta samaan "nuoriso-kategoriaan" voi Jon Woodgatenkin laskea. Eli tilanne on hieman kärjistettynä nyt niin - että niin kauan kuin talous pysyy pakkasella kasvatamme junnujamme muiden seurojen pois-ostettavaksi.

Ja Woodyn myynnin jälkeen on ilmiselvää, että kenellä tahansa pelaajallamme voidaan rahastaa. Ennen siirtoikkunan uudelleenaukeamista kesällä ei miljoonia puntia liene mistään suunnasta tulossa, joten kesällä on taas pakko myydä lisää.

Pahalta tuntuu - muttei voi mitään. Täytyy asennoitua asiaan niin että "olihan se kivaa niin kauan kuin sitä kesti" ja odotella parempia aikoja. Olen myöskin samaa mieltä täällä esitettyjen mielipiteiden kanssa siitä että Venables voisi huoletta - jos ja kun sarjapaikka alkaa näyttää varmalta - ajaa nuoria pelaajia sisään ykkösjoukkueeseen. McMasterin, Singhin, Kilgallonin, Milnerin, Richardsonin ja kumppanien peluuttamisessa en näe mitään riskiä.
 
Back
Top