Veikkauskisa: Charlton-Leeds (la 29.11 klo 17.00)

Bremner

Active member
Männä vuonna juhlittiin vastaavassa pelissä kauden suurinta voittoa kun Charlton sai haipakkaa numeroin 1-6. Nyt on sellainen pelko että numerot kääntyvät toisin päin - hieman Pompey-ottelun tyyliin. Viikolla julkaistu pörssitiedote ei mielialaa juuri nosta, joten juuri siksi pitäisi pelaajien kantaa nyt oma kortensa kekoon ja kohottaa tuomiopäivän tunnelmaa hyvällä peliesityksellä.

Smith palaa kokoonpanoon - Matteon tilanteesta en ole varma. Roque Junior puolestaan potee akillesjännettään ja Sakholta on juuri diagnosoitu murtunut kylkiluu. Yritin keksiä jotain nokkelaa sanottavaa keskikentästämme, jonka yli on säännöllisesti kävelty viime peleissä. Minkäs teet jos parempia miehiä ei kentälle ole asettaa. Batty ja Johnson olisi todennäköisesti se paras vaihtoehto, jolta voisi hieman vastarintaakin odottaa. Morrisia en halua kentällä lauantaina nähdä.

Charlton liitää tällä hetkellä korkealla - alla on kuusi tappiotonta ottelua valioliigassa. Joukkue on täynnä nuoria ja taitavia pelaajia mukaanlukien keskikentän Scott Parker ja Matt Holland sekä hyökkääjät Kevin Lisbie ja Jason Euell. Puolustusta pitävät pystyssä kotiyleisön suursuosikki maalivahti Dean Kiely, sekä kovaluinen kaksikko Hermann Hreidarsson ja Mark Fish joista jälkimmäisen väitin taannoin Boltonin takalinjoilla luutivan... :-/ Toki mies on jo jonkin aikaa Charltonissa pelannut. Italialaistaituri Paulo di Canio saanee myös peliaikaa. Viime viikonlopunahan mies hankki joukkueelleen kiistanalaisen rankkarin Leicesteriä vastaan ja upotti itse pallon pilkulta maaliin.

Canal Plus näyttää pelin. Toivottavasti luvassa ei ole kovin paha kärsimysnäytelmä. Vaikka optimismini yritänkin säilyttää - en näe miten viime aikojen munattomilla esityksillä yllettäisiin yritteliään Charltonin vieraana edes tasapeliin.

Charlton - Leeds 3 - 1

maali: Smith
 
Taitaa olla ensimmäinen peli tällä kaudella arsenal-pelin lisäksi jolloin en kyllä parhaalla tahdollakaan kykene uskomaan voittoomme, loukkaantumiset rassaavat ja media jaksaa muistuttaa jatkuvasti velkataakasta, kyllä nyt ollaan koko seuran historian pahimmassa suossa ja pahasti, vaikkei ollakaan ykkösessä.. vielä.

Charlton - Leeds 4 - 0
 
Vähän järjettömältä vaikuttaa mutta niinhän mun veikkaukset aina.

Charlton 0-1 Leeds
Smiffy.
 
Voittoja on tultava, joten Charlton kaatuu 1-3. Milner, Viduka, Pennant tekee maalit.

Sheikh rattle and roll
 
Olet aaPee ilmeisesti huomenna katsomossa The Valleylla...? Mikäli ottelussa sattuisi käymään huonosti ja turpiin tulee, niin teetkö sellaisen palveluksen että ryntäät pillin soitua kentälle ja potkaiset Vidukaa rivakasti persuuksille suomenkielisin "kannustussanoin" ryyditettynä ? Tuntuisi mahdollinen tappiokin paremmalta ja Viduka voisi saada tuosta aivan uutta potkua uralleen.

Huom. tämä kaikki siis vain jos tappio huomenna koetaan.
 
charltonille tilastotappio.. tai toisinpäin ajateltuna meille tilastovoitto ;-)

1-2, smith ja viduka
 
Back
Top