Uudet hankinnat

Deano

New member
Lopetetaan tapahtumarikas päivä vähän positiivisemmin kuin se alkoi..
Leeds on tänään tehnyt £2.75 miljoonan ostoksen hankkimalla nuoren hyökkääjän Bobby Zamoran Brightonista.
 
Oho. Eikä mikään kehäraakki :D. Smithylle kärkipari, myös Spurs oli käsittääkseni Zamoran perässä..
 
Juorumylly kertoo vielä että leeds olisi hyväksynyt liverpoolin £10 miljoonan punnan tarjouksen Harry Kewellistä ja että Kleberson saapuu Leedsiin seuraavan kahden päivän aikana.
 
Siis nyt en ymmärrä!? Millä rahalla noita pelaajia ostetaan? Velkaa on melkein yhtä paljon kuin Suomen valtiolla, mutta uusia hankintoja suunnitellaan/tehdään. Tuo Kewell -juoru oli minulle aivan uutta! (toivottavasti VAIN huhu) Sen sijaa lufc.com kertoo, että Klebersonin kanssa ollaan hieromassa sopimusta...

Millä rahalla? Kertokaa te paremmin perillä olevat.
 
Millä rahalla? Ei mitään aavistustakaan. Toivottavasti tuo Kewell huhu jää vain huhuksi, olisi nimittäin sääli jos Kewellin tasoinen mies joutuisi Kulliäärin miehistöön roiskimaan palloa Voikkaan Jäämiehen kanssa..
 
Siis nyt en ymmärrä!? Millä rahalla noita pelaajia ostetaan? Velkaa on melkein yhtä paljon kuin Suomen valtiolla, mutta uusia hankintoja suunnitellaan/tehdään. Tuo Kewell -juoru oli minulle aivan uutta! (toivottavasti VAIN huhu) Sen sijaa lufc.com kertoo, että Klebersonin kanssa ollaan hieromassa sopimusta...

Millä rahalla? Kertokaa te paremmin perillä olevat.

Eihän tuota kaikkea velkaa tarvitse tänään pois maksaa. Niinkuin asuntolainatkin, se on jaksotettu useammalle vuodelle. Ilmeisesti tämän vuoden maksut on saatu kasaan ja Fowlerin myynnistä tulevia varoja (+ palkkasäästöt) voidaan käyttää uusien pelaajien hankintaan.

Näin minä asian ymmärrän.
 
Zamoran hankinnasta ei ole seuran sivuilla mitään. Sen sijaan siellä on maininta seuran kiinnostuksesta Derbyn Malcolm Christieen.

Kewellkään ei liene vielä lähdössä mihinkään, sillä neuvottelut uudesta, kauden 2008 loppuun kestävästä sopimuksesta ovat sujuneet hyvissä merkeissä ja ovat ilmeisesti loppusuoralla.  :)

 
Zamoran hankinnasta oli eilen iltamyöhään tullut tieto sekä reutersista että radio leedsistä, kewellin siirto on ilmeisesti pelkkä juoru, anteeksi jos säikyttelin:)
Christietä ollaan myös kovasti tuomassa ER:lle...
 
Mikähän aprillipäivä eilen on ollut menossa, Zamoran signeeraus on täysin tuntematon käsite, joten unohdetaan mies vähin äänin..:)
 
Tätä epäilinkin heti aamulla. Toivottavasti tämä homma ei mene siihen pisteeseen, että meillekin aletaan nauraa "We almost signed.."-jutuista, kuten Spursille :p. No jos tuo Christie sitten vaikka saataisiin tänne. Vieläköhän olisi lisää tulossa näitä divarihelmiä..?
 
Siis nyt en ymmärrä!? Millä rahalla noita pelaajia ostetaan? Velkaa on melkein yhtä paljon kuin Suomen valtiolla, mutta uusia hankintoja suunnitellaan/tehdään.
Ei kai se, että velkaa on tarkoita sitä, ettei tarvitse / saa elää  ;)

No ehkä kärjistin, mutta tälläkin palstalla tuomittua yleistystä "myydään kaikki pois, kun muutenkin menee huonosti" ei todellakaan tarvitse noudattaa...

Palkkakuluja pienemmäksi ja rahaa hieman sisään. Jos tämä tuo velkojat tyytyväiseksi niin OK.

Luulenpa, että velkojillekin seuran menestyminen on (ainakin joillekin) A ja O. Niin kauan kuin lyhennyksiä ja ehkäpä korkoja tulee, niin lypsävää lehmää ei tule tappaa

Ykkösdivarin hännille tippuminen tuskin tuo lisärahaa seuralle ja sitä kautta velkojille / rahoittajille. Menestys on kiinni pelaajista jne...

BTW
Muuten enää 12 pistettä ;)

Sen verran huonoja aikoja Jokekin on joutunut Leedsin kannattajana kokemaan, että joka kausi alitajuisesti lasken pisteitä edellä mainitsemattomaan rajaan...
 
Back
Top