Swine Flu

Cromwell

New member
Possuflussa. Se on ny täälläkin. :( En tiijä, olenko ite liiankin rauhallinen noissa jutuissa, mut kun yleensä paniikki leviää niin helposti ni "kauhulla" odotan, miten käy loppukevään futispelien. Kohta joku julistaa ne banned, ni siinä sitä ollaan. ;)

Sillo 90-luvun puolivälissä iski hullunlehmäntauti, mut toki söin lihaa niin kuin ennenkin  :eek: Sitten iski foot and mouth, mut eipä mua heilauttanu sekään mihkään suuntaan. Nyt possuflunssakaan, vaikka tod.näk. onkin noista ns. uhkaavin, ei muuta mun elämäntapoja. En oo ennenkään kiinnostunu Meksikostakaan, ni enpä ole nytkään sinne menossa.

Järjellä ajatellen toki suuret tapahtumat ovat oivallinen paikka taudin leviämiselle. Futispeleihin matkustaa säännöllisesti suuret joukot ihmisiä ympäri karikkoa ja toki muualtakin. Kohta saari aidataan ja helikopterit ja vartiotornit valvovat tilannetta tyyliin Pako New Yorkista -tyyliin.  :p
 

Barang

Moderator
Eiköhän tämäkin sikailu ole samanlainnen uutisankka kuin vaikkapa taanoinen Kongkongin kanaflunssa. Media tarvitsee uusia aiheita, kun talouslamasta ei aina jaksa lässyttää.
 
Top