Raul Bravo leeds-paitaan!

Deano

New member
Juuri tulleen tiedon mukaan Leeds on tehnyt lainasopimuksen Raul Bravon kanssa. 21-vuotias Bravo tulee Real Madridista ja pelaa vasemman pakin paikkaa, lainasopimus kattaa loppukauden pelit.  
 
Käsittääkseni kyseessä on vain laina, mies kuuluu jo nyt maajoukkuerinkiin ja tuonikäiselle kaverille on varmasti tulevaisuuden suunnitelmia madridissa:/
 
Onko Lorimerilla tai jollain muulla La Ligan tuntijalla käsitystä miehen todellisista kyvyistä ? Itselleni ainakin aivan uusi tuttavuus.
 
Ei minulla ole muuta käsitystä Bravosta, kuin että hän on todella hyvä vasemman laidan yleispelaaja(mutta ilmeisesti ei yhtä hyvä kuin Roberto Carlos). En tiedä paljoa hänestä enkä muistakaan Real Madridin pelaajista, koska kannatan Valenciaa sekä Atléticoa, joten minulta ei täten hirveästi mielenkiintoa heru Bernabeun suuntaan.. ;)
 
Bravon sopeutuminen pitäisi siirron jälkeen olla helppo. Edelleen syötöt omille eli kokovalkoisille.;-)

JVTK
 
Tämä kaappaus tuntuu hetki hetkeltä yhä paremmalta. Bravosta tunnutaan kirjoittelevan varsin ylistävään sävyyn Espanjan maalla ja muutoinkin mies tuntuu pelaajatyyppinä mielenkiintoiselta. Harmi vain että kyseessä on todellakin ainoastaan laina - eikä mahdollisuutta lunastaa miestä omaksi kesällä. Suurella mielenkiinnolla odotan herran debyyttiä West Hamia vastaan. Mikäli mies Englannin kentilläkin pelimieheksi osoittautuu - saavat muutkin pelaajat tuosta taatusti lisää virtaa. Hyvä Ell Tel !
 
Milloin mahdetaan Bravo nähdä Leedsin paidassa myös kentällä?
Joko mahdollisesti seuraavassa pelissä, onko tietoa?   ;D
 
Kyllä miestä odotetaan kentälle käsittääkseni jo ensi viikonlopun pelissä West Hamia vastaan. Ottanee Ian Harten paikan vasempana pakkina, tai tarjolla voisi jopa olla hyökkäävämpi rooli vasempana laiturina. Pakin paikalle tosin on akuutimpi pula pätevästä pelimiehestä.
 
Raul Bravon buy-out clause on tribalfootball.comin mukaan 16 milj. puntaa. Taitaa olla kyseessä kovemman luokan pelimies...no lauantainahan se todennäköisesti nähdään. Real muuten haluaa eroon Solarista(siirto Milaniin kaatui), koska hän estää Raul B:n kehitystä.
 
Back
Top