Muurinen ja armoton...

rockempire

New member
...tuska! Suomi hävis, vieraissa Hollannille, eihän se nyt mikään uutinen ole ja ei siihen pitäis maailman tai karsintojen kaatua. Hollanti ansaitsi voiton, ehkäpä 2-1 ois ollu oikeutettu tulos, mutta hävitäkin voi monella tapaa...

Mikä ..tun järki on vaihtaa tappiotilanteessa joukkueen iskukykyisin hyökkäävä pelaaja laitapakkiin, Eremenko Saariseen? Aikasemminkin Muurinen on osoittanut vastaavia taktikon elkeitä, mutta mun mielestä tää oli parhaasta päästä. Ehkäpä erikoistilanteissa Saarinen on yllättävämpi pelaaja, Eremenkon maali vaparista ei yllätä enään niin paljoa.

Noh, en tiedä...henkilökohtaisesti oon sitä mieltä, että naulat Muurisen arkkuun on lyöty, kuoppa kaivettu, mutta kuka sen heivais sen kuopan pohjalle, ei ainakaan Palloliitto? Kuka sopisi tilalle, Summanen? Vai pitääkö Muurisen antaa ratsastaa HJK-meriiteillä vielä nämä karsinnat loppuun?  
 
Eipä tässä oikein tiedä itkeä vai nauraa. Jo heti kun näin ryhmityksen kentällä, tiesin ettei hyvää seuraa. Pasasen pelipaikka EI ole vasemmalla, oli sillä paikalla kehno jo aiemmin (Armenia v muistaakseni). Peetun oma paikka on keskellä, oikeallakin menettelee.

Eremenkon vaihto Saariseen on melkoisen legendaarinen temppu, jota ei voi mitenkään järjellä selittää.

Toki eilinen tappio ei kokonaan mennyt Mursun piikkiin, mutta kun katsoo koko syksyä, niin onko eteenpäin menty? 9 pistettä heikoilta, hyvä. Tappiot niissää otteluissa, joissa pitäisi venyä. Kokonaisuutena ei mitään uutta.

Nyt olisi loistava hetki heittää Mursu pihalle, ja palkata tilalle uusi valmentaja. Keväällä voitaisiin lähteä puhtaalta pöydältä jatkamaan karsintoja. Mutta turha toivo, ei se sieltä minnekään lähde.

 
Back
Top