Muu Valioliiga ja Nationwide..

Lorimer

New member
No niin, tämän otsikon alla voi sitten keskustella ja vaihtaa mielipiteitä muista kuin Leedsin otteluista, mikäli mainittavaa löytyy.

Heti alkuun on onniteltava Manchester Cityä voitosta. Numerot 3-1 scumia vastaan on hieno suoritus! Ottelussa mm. erästä Rio nimistä puujalkaa vietiin aika pahasti, lähes yhtä pahasti kuin Nevillejä.. :D

Täten ensi viikolla on sitten Nelosen UCL makasiinissa luvassa todellista komiikkaa: Esittelyssä The Neville Bros.. ;D
 
Sgt Wilko näyttää saaneen pestilleen kohtuullisen hyvän alun Sunderlandin peräsimessä. Huhut siltä suunnalta kertovat että harjoituksissa on menty ja lujaa. Ehkäpä Sunderland Wilkon opeilla kuiville pelastautuu. Vaikea uskoa kuitenkaan että nousu yli taulukon puolen välin jatkuisi.

Toinen ex-Leeds - eli Gary Mac - on yltynyt huimaan vireeseen Coventryn riveissä. Maaleja tulee kuin liukuhihnalta. Tarkempaa tietoa noista ei tosin minulla ole, lienevätkö olleet rankkarimaaleja - vai vieläkö Maccan kanuuna lähtee kolmestakymmenestä metristä samaan tyyliin kuin kymmenen vuotta sitten...

Managerinvaihdos ei näytä auttaneen Sheffield Wednesdayta. Kuiva kausi ja rämpiminen näyttää jatkuvan kierroksesta toiseen. Jokohan Kuqi haaveilee maisemanvaihtoa "suurseurasta" - niinkuin hän itse Pöllo-joukkuetta siirron yhteydessä mainosti ;). No - ehkäpä Wednesday isoltakin seuralta Stockportin jälkeen tuntuikin. Stockportista puheenollen - toivotan kaikkea pahaa Carlton "David Battyn -korvaaja" Palmerille. Pudotkoot joukkoineen sarjaporrasta alemmas.
 
Wilkon opit tosiaan näyttävät purevan, Black Cats pelasi kuulemma loistavan ottelun Hottentotteja vastaan, 2-0 taitaa olla eka useamman maalin voitto Sunderlandille tällä kaudella. Englannin sarjoissa on muutenkin ollut melko yllätyksellinen alkukausi, Premierissä Everton on jo sijalla 4(?!), Leeds( :'() ja tietysti scumin puppelointi ;D. Divarissa puolestaan Pompey on vastoin kaikkia odotuksia kärjessä, ennen kauden alkua uskoin Wolvesin vievän sarjaa miten tahtoo, myös Nottingham ja Norwich ovat iloisia yllättäjiä. Kakkosdivarista en tiedä paljoa, mutta toivon että kehityskelpoiset Wigan ja Cardiff nousisivat ykköseen. Ensi kaudeksi olisi hienoa jos valioliigan nousisivat sellaiset perinteiset seurat kuin jo mainitsemani Nottingham ja Wolves, sitten alkaisi liigan koostumus olla jo kuin vanhoina hyvinä aikoina..
 
UUH! Scousereiden Euroopan valloitus sai jäädä haaveeksi, well done Basel! Nyt punaisen flipperin pitää alentua tänne "jämäcupiin", ties vaikka kohtaisimme sen mikäli pääsemme Hapoelin ohi.. :D
 
Nottingham Forestin fani menehtyi tänä aamuna eilen Burnleyssä saaminsa vammoihin. Burnleyn fanit pahoinpitelivät hänet erään pubin edessä ennen ottelun alkua. Per**le, minä kun luulin, että nämä ajat ovat Englannissa ohi, surullista.. :mad: :mad: :(
 
Loistava alku Reyesillä Arsenaalissa; poika laittoi omiin ja ratkaisi Borolle jatkopaikan Carlingcupissa ;D Mitähän Wenger nyt ajattelee?

[QUOTE 0]
Reyes, back defending, made contact with the ball just before the substitute Stuart Parnaby was about to shoot. The ball dribbled past Stack into the bottom corner and Boro were through to their fourth final in seven seasons.
[/QUOTE]
 
Back
Top