ManCity - Leeds

aaPee

Well-known member
Sama avaus kuin Scunthorpea vastaan. Toivottavasti tulos on myös samanlainen, vaikka itse hieman tasaisempaa veikkasinkin.

Leeds United
 Starting XI
 13. Robinson, Paul
 2. Kelly, Gary
 18. Mills, Danny
 6. Woodgate, Jonathan
 21. Matteo, Dominic
 17. Smith, Alan
 19. Bakke, Eirik
 24. Okon, Paul
 16. Wilcox, Jason
 9. Viduka, Mark
 10. Kewell, Harry
 Substitutes
 1. Martyn, Nigel
 15. Lucic, Teddy
 20. Johnson, Seth
 27. Fowler, Robbie
 38. Milner, James
 
Turpaanhan sieltä tuli :(. Ei kai tästä taas ala syyskauden trendi, mahtaisiko Pete ja kumppanit sulattaa toista samanlaista konttaamista..?
 
Kuinkahan hyvin Riddler muistaa syksyn esitykset, tosin taannoinen voittoputki pelasti varmastikin Venablesin erottamiselta kesään saakka.
Kun en ole nähnyt Leedsin valioliigapelejä tällä kaudella livenä, mitä nyt Scunthorpea vastaan pelatun cup-pelin, niin on vaikea sanoa, mutta jos keskikenttämme on tavallisestikin yhtä olematon kuin se oli tuossa cup-matsissa, niin ihmettelen jos tämä on sellaista peliä mitä Venables haluaa meidän pelaavan.
Keskikenttämme kaipaa siirtomarkkinoilta todellista johtohahmoa, mutta tämä aihe kuuluukin jo tuonne toisen topicin puolelle...
 
Silminnäkijöiden lausuntojen perusteella melkoisen luokaton esitys Leedsiltä. Erityisen "hyviä" arvioita saivat keskikentän voimaduo Okon-Bakke, sekä vanttera kärkimies Viduka.
 
Back
Top