Kauden 2003/04 loppusijoitusveikkaus

Castaway

Active member
Pistetäämpä tällanen veikkauksentapainen pystyyn hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Eli monenneksiko uskot joukkueen päätyvän ensi kauden lopullisessa sarjataulukossa?

Oma aina optimistinen veikkaukseni olkoon 8. sija. Pari kautta sitten tuo olisi tuntunut todelliselta pettymykseltä mutta tällä kertaa tuon saavuttamiseksi tarvitsemme oikeasti pelaajia jotka haluavat pistää itsensä likoon joukkueen puolesta setelipinojen sijaan.
 
Hmmmmm.... hmmmmmmmmmmmm....  ???
Kuin Fenix Leeds nousee kaikesta tästä skeidasta ja yllättää kaikki sijoittumalla 7:neksi.  :)
Ei auta muu kuin kannustaa hullun lailla - GO LEEDS GO !!!!!!
 
No, kun periaatteesta ei viitsi laittaa samaa veikkausta kuin muilla niin..yltiö positiivisesti sanotaan 6! Aika oleellista LUFC:n kannalta on se, kuinka onnistutaan välttämään loukkaantumiset..mutta pidetään kuitenkin lippukorkealla..onhan meillä lupaavia omia kasvatteja!!  :)
 
Aivan kärkeen ei mitään mahdollisuuksia, mutta jos porukan saa uskomaan itseensä, niin jopa UEFA-cupin paikka tai cup-finaali voisi olla Leedsin saavutettavissa.
Loukkaantumisia kumminkin tulee... sanotaan kahdestoista.
 
Tässä vaiheessa ei ole vielä tietoa siitä mitä vahvistuksia Reid saa hankituksi, mutta ilman vahvistuksia keskikentälle ja puolustukseen sijoitus lienee maksimissaan seitsemäs. Edelle sijoittaisin ainakin seuraavat joukkueet: Arsenal, ManU, Newcastle, Lpool, Chelsea ja Everton. Mikäli keskikenttää vahvistetaan tuntuvasti (Brown ja Gray kelpaisivat) ja puolustukseen löytyy pätevä mies - on mielestäni mahdollista nappiin menneella kaudella yltää viidenneksi, mutta se on tietty varsin optimistinen arvio. Realistinen arvio ja virallinen veikkaukseni on kahdeksas.
 
Ei kyllä uskalla mitään tarkkaa sijoitusta lähteä vielä tässä vaiheessa arvailemaan, mutta uskon vakaasti sijoitukseen joka oikeuttaa paikkaan intertotossa. (Mutta mehän voitamme cupin ja pääsemme sitä kautta UEFAan!)
 
Back
Top