Johnson lähdössä Woodyn puolesta?

Seth Boroon, jalkapalloilijoiden hautausmaalle? Käy ihan sääliksi  :(. No kaipa se Woody on sen arvoinen. Arveluttaa vaan, että mitenhän homma luistaa, kun Sethin tilalla tulevaisuudessa räpeltää joku McPhail tai Bakke..
 
Nyt uutisoidaan asiaa jo faktana, mene ja tiedä miten on?

http://icteesside.icnetwork.co.uk/boro/news/page.cfm?objectid=12555958&method=full&siteid=50080

Leeds United's England midfielder Seth Johnson is poised to become a Boro player tonight.

The 23-year-old has been involved in contract talks at Rockliffe Park all day after the two clubs finally hammered out a deal.

The transfer will be confirmed after Johnson has passed a medical.

No details of the fee have been revealed, though Leeds value Johnson at £4m.

If Boro have agreed to pay this amount, it is likely that the fee will be paid in instalments depending on appearances.

Keskikenttämiehet ovat kohta kortilla tätä menoa, mutta jos Woody säästyy näillä toimenpiteillä niin...
 
Jaa-hans, vai näin on näreet. Johnsonhan On pelimies, mutta totuuden nimissä on sanottava että mikäli mies on jatkuvasti lasaretilla (niinkuin on Leedsissä ollut) - niin neljä miljoonaa puntaa on hänestä aivan kelpo korvaus. Johnson siis lihoiksi ja Kleberson tilalle.

Turha lienee tässä voivotella sitä miten suurella summalla DOL hänet aikoinaan osti ja miten nyt saatava korvaus tuosta summasta poikkeaa. Brittipelaajien hinnat ovat tulleet ryminällä alas (mikä noin yleisesti ottaen on tietty ihan hyvä asia). Meidän tuurillamme Johnson - mikäli siirto nyt toteutuu - pysyy Borossa terveenä, nousee maajoukkueeseen jne.

 
Olen aatelisen kanssa samaa mieltä: "Jos näin saadaan Woody säilymään kotona, niin sitten OK"
 
Jep, lasijalka-johnson vaan kaupaksi. En ymmärtänyt ko. hemmon ostoa tuohon 7milj. punnan hintaan ollenkaan. Lienee ollut tarkoitus korvata Bowyer, jos Lee olisi todettu syylliseksi väkivaltaisuuksiin ja saanut kenkää Leedsista.
Omista junnuista löytyy vastaavan tasoisia pelimiehiä, joten ei tuu Sethia ikävä.

Tämä huolestuttaa kyllä aika paljon.
http://cds1.teamtalk.com/teamtalk/News/Story_Page/0,7760,578328,00.html

Kaikesta huolimatta, vaikka koitrat haukkuu, niin karavaani jatkaa kulkuaan. FORZA LEEDS UNITED!!!!!!!!!!!!!!
 
Tuntuu olevan varsinaiset markkinat. Woodya viedään kovaa kyytiä Newcastleen niinkuin tuossa jo mainittiin. Nähtävästi seurojen chairmanit kävivät keskusteluja maanantaina. Newcastle meinaa vielä anastaa Klebersonin meidän nenän edestä.

Johnsonin olisin kyllä pitänyt, koska kaveri on ihan oikeasti pelimies, honest! Me tarvittaisiin "kovaa luuta" keskikentän keskelle. Eikä näköjään Sethin myynti riitä, kun ollaan hieromassa diiliä Woodysta.

Kyllä fanit älähtää - ja pahasti - jos (ja kun?) Woody myydään. Niinkuin Bremnerinkin mainitsi, eipä käy kateeksi Venablesia. Koita tässä sitten rakentaa joukkuetta...
 
Jos ja kun Woody lähtee on paikkaaja ehkä arsun Matthew Upson. Birmingham on jo päässyt sopimukseen siirrosta pohjoiseen mutta  miestä ei vissiin sinne kiinnosta lähteä. Siirtosumma ei varmasti  päätä huimaa mutta eipä ole kaverin taidoistakaan oikein käsitystä.


 
Uuh sille jos Woody lähtee. Sympatiapisteeni NUFC:a kohtaan laskevat pahasti, jos vielä hommaavat Klebersoninkin. Toisaalta Woodylle soisi mahdollisuuden pelata menestyvässä seurassa, jota Leeds valitettavasti ei ole vielä muutamaan vuoteen. Pahin katastrofi on, jos tämä Matthew "tahdon hyökätä" Upson saapuu ER:lle. Arsun matseissa viime kaudella mies oli aivan holtiton, luuli (ja halusi) ilmeisesti olevansa joku hyökkääjä, aina kun Arsun vastustaja aloitti hyökkäyksen Upson vielä seikkaili vastustajan alueella..
 
Deal is OFF.

Johnson ei lähde, entäpä Woody?
El Hell on toiveikas ettei Woody lähde ja on tainnut ehdotella, että hänellä olisi veto-oikeus ykkösjoukkueen siirtoihin.  ;)
 
No nyt ainakin olisi mahdollisuus saada hieman uutta verta kentälle huomisen peliin, josko viime peleissä alamaissa ollut Kewellkin innostuisi..
 
Tänään sekä Radio Aire että Radio Leeds ovat uutisoineet Leedsin hyväksyneen barcodesin £9 miljoonan punnan tarjouksen Jonny Woodgatesta, mutta tämä uutinen huhuvarauksella, nämä asemat eivät ole aivan uutistoimisto reuterin veroisia luotettavuudessa..;)
 
Back
Top