Futismanageripeli

Deano

New member
Tein eilen oman "liigan" osoitteeseen http://fantasy.premierleague.com.
Ideana on kasata oma joukkue, käytössä on tietty summa rahaa ja sillä pitää ostaa miehet.
Kauden aikana pelaajisto tekee pisteitä maaleilla, maalisyötöillä, nollapeleillä yms. Homma toimii kierroksittain eli peli alkaa lauantaina ja menee lukkoon yleensä keskiviikkona ja kierroksen lopussa lasketaan sitten aina pisteet.
Kiireisenä kävin jo tekemässä oman privaatti-liigan johon jokainen täällä vaikuttava on vapaa liittymään mikäli peli tuntuu kiinnostavalta, laittakaa vaikka postia tännepäin niin lähetän paluupostissa koodin jolla liigaan voi liittyä:)
 
No niin mukana ollaan..ei näköjään saa valita kuin kolme pelaajaa samasta joukkueesta..hiukan miettimistä, että saa valittua juuri tuohon rahamäärään sopivat pelaajat..nyt vaan odottelemaan kauden alkua!!  :)
 
Mukavasti tuo on tuonut lisäjännitettä muidenkin otteluiden tulosten ja maalintekijöiden seurantaan,
olen myös kutsunut mukaan irccaavia leeds-faneja skandinaviasta ja englannista, voidaan saada ihan mukava kisa aikaan tänä talvena:D
 
Toimiiks tää peli, niinku iltasanomien liigapörssi lätkässä, eli pisteet perustuu oikeisiin peleihin, vai onko kyseessä peli, jossa pisteet tulevat pelin sisällä pelattavista peleistä, jotka eivät perustu oikeisiin peleihin? Pelataanko peliä netissä? Vai saisko nää tiedot tolta sun mainitsemalta sivulta?
 
Pisteet tulevat ihan oikeiden valioliigapelien mukaan, aivan kuten iltasanomien lätkäpeli, käytössäsi on tietty summa rahaa jolla ostat pelaajat.
Parhaat pelaajat esim. Henry ja Nistelrooy maksavat eniten, mutta pari hattutemppua tuo nopeasti sijoitetun summan takaisin, kapteeniksi nimetty pelaaja saa tekemänsä pisteet tuplana, eli kannattaa olla tarkkana loukkaantumisten kanssa ettei tupla mene hukkaan jos kapteenina toimiva pelaaja onkin sairastuvalla ko. kierroksen aikana (kapteenia ja vaihtomiehiä voi vaihtaa pistemenetyksittä niin paljon kun haluaa, pelaajakaupat maksavat aina pari pistettä).
Muista joukkuetta kootessasi, että rahan pitää riittää koko joukkueen hankintaan 4 vaihtomiestä myöten. Pelaajien arvo myös muuttuu kauden aikana esitysten mukaan jolloin voit tehdä voittoa ostaessasi halvan miehen alussa ja myöhemmin myydä kalliilla, tai sitten päinvastoin ;D
Tästä litaniasta saisi vielä vähän pidemmänkin, mutta sivuilta löytyy sitten lisätietoa.
 
Pelaajien arvo myös muuttuu kauden aikana esitysten mukaan...

Jos oikein muistan, niin tämän Fantasy Premier Leaguen edeltäjässä Cykissä pelaajien hinta määräytyi sen mukaan kuinka suosittu pelaaja oli? Eli mitä suurempi kysyntä sitä korkeampi hinta. Tietty tässä alkuvaiheessa on kaikille asetettu järjestäjän toimesta 'ovh'. Muistelen, että sama kaava taisi olla myös viime kaudella FPL:ssa?

Itsekkin olen tosiaan tuota pelaillut, nyt taitaa alkaa kolmas kausi vai olisiko jopa neljäs...

Terveisin
Banaanipotku United
 
Missäs te irkkaatte? Jokin muu kuin Undernetin #leeds ?

Aivan oikein, undernetin #leeds.
Kanavan väki koostuu pääasiassa briteistä ja norjalaisista, juttuun pääsee helposti, kunhan ei heti provosoidu brittiväen ajoittain roisista huumorista:)
 
Jos oikein muistan, niin tämän Fantasy Premier Leaguen edeltäjässä Cykissä pelaajien hinta määräytyi sen mukaan kuinka suosittu pelaaja oli? Eli mitä suurempi kysyntä sitä korkeampi hinta.

Cykillä itsekin aloitin, tosin en tätä ennen tiennyt että hinta tulee kysynnän mukaan, oletin että noilla olisi joku pistelaskusysteemi jolla arpovat sitten hinnat:)
 
Itse olen pelaillut jo useamman vuoden putkeen Daily Telegraphin omaa manageripeliä (www.tffo.co.uk). Täytyypä kuitenkin vilkaista Bow:n mainostamaa sivustoakin, kun kerran oma liigakin olisi tarjolla  :).
 
Piti aivan tarkistaa, jotten puhu ihan mitä sattuu  :)

"Player prices vary during the season dependent on the popularity of the player in the transfer market. Player values will not change until the season starts."
Eli näinhän se oli... ;)

Ja muutama huomion arvoinen seikka:
- joka viikko voi tehdä yhden siirron ilmaiseksi (norm. 4pst/kauppa)
- kausi alkaa 16.08, joten pistäkäähän joukkueet kuntoon siihen mennessä. Niin tosiaan siihen saakka saa tehdä siirtoja ilmaiseksi...
 
Juuri tässä mietiskelin samaa, ei taida divarillekaan löytyä vastaavaa joten kyllä liiga on tänäkin vuonna pystyssä.
Laitan myöhemmin linkkiä tänne halukkaille jahka ensin virkistyn tästä, työt tuolla helteessä veivät kaiken mehun miehestä..
 
Ok. Kiitokset infosta.

Vinkkinä kiinnostuneille: Daily Telegraphilla on tarjolla tällekin kaudelle futismanageripeli Englannin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta (Coca Cola Championship). Miinuspuolena se että peli on maksullinen (5 puntaa). Tarkempaa tietoa tuosta osoitteessa www.tffo.co.uk
 
Valmista, eli osoitteessa http://fantasy.premierleague.com/ voi tehdä joukkueen ja joukkueen luomisen jälkeen kaikki halukkaat voivat lisätä itsensä Lufc finlandin omaan liigaan joka löytyy arvatenkin nimellä "Lufc finland".
Liittymiskoodi on 95859-17988
Anonyyminäkin saa pysyä jos haluaa, mutta olisi hienoa jos jokainen nimeäisi joukkueensa jotenkin niin että tiimin nimestä voisi päätellä kuka foorumilaisista on kyseessä :)
Nyt vain väsäilemään joukkueita.
 
Mukana ollaan. Ennätin tosin nimetä joukkueeni jo aiemmin varsin anonyymisti "Peñaroliksi".
 
Elkkiläiset huomio!

Olen itse elkkiläinen ja olisin kiinnostunut osallistumaan elkkiläisten omaan liigaan tossa fantasy - kisassa.
Jos joku leeds forumin elkkiläinen lähettäisi koodin, jolla liittyä elk-liigaan...    ???
 
Back
Top