Fowler Manchesteriin...

Lorimer

New member
Nyt se on ilmeisesti sitten totta. Skyn mukaan 7 miljoonaa puntaa vaihtaa omistajaa. Alkaa hyökkääjät olla kohta vähissä. City is a massive club..?
 
Ostohinta 11 m£
Myyntihinta 7 m£
- 4 m£

Ehti olla seurassa noin 14 kuukautta, joten palkat noin 14 x 200.000 = 2.8 m£

32 ottelua, 14 maalia, joten yhden ottelun hinta 212.500 £ ja yhden maalin hinta 485.714 £

Hmm  ???
 
Kyllä tässä vielä vuosia menee ennen kuin voi edes haaveilla europaikoista.

Edit - Joo ja toivottavasti olen totaalisen väärässä
 
Ostohinta 11 m£
Myyntihinta 7 m£
- 4 m£

Ehti olla seurassa noin 14 kuukautta, joten palkat noin 14 x 200.000 = 2.8 m£

32 ottelua, 14 maalia, joten yhden ottelun hinta 212.500 £ ja yhden maalin hinta 485.714 £


Hmm  ???


Ei ihan noin halpa;
Palkkoihin meni mielestäni £3M (60vk) ja eikös vielä tule £2M "golden handshake" ja se £5000/kk palkkoja ties kuinka kauan.

Eli kalliita on noi maalit, pitkästi yli puoli miljoonaa! ???

Mutta P.Ridsdalehan on businessmies, eikä mikään amatööri.  ;)

 
Hei Siellä,
Näyttää siltä, että PLC:n talousmiehet määräävät nyt mikä
on pelin henki, eli palkkakulut alas ja hinnalla millä hyvänsä.
Eikös Englannin joukkueiden välisten siirtojen maksuehto
ole suhteellisen pitkä (jopa vuosia), joten voi olla, että
Leeds ei hyödy R. Fowlerin siirrostakaan (ainakaan lyhyellä
tähtäimellä) juuri mitään. Mutta tässä ehdotus, jolla korjataan
kassakriisi, myydään allaolevat 14 pv:n maksuehdolla:
            P. Robinson     Arsenaliin     £3M,
            A. Smith         ManUun       £4M,  
            J. Woodgate    Newcastleen £5M
            H. Kewell         Liverpooliin   £6M
Helvetin helvetti!
Onko muuten joku lukenut sitä kirjaa, jonka seurausta tämä kaikki kurjuus on eli D. O'Leary: Leeds On Trial.

...e
 
Hellou

Jopas vaan, sinne meni toinenkin Robbie...  :(
Minun mielestä Leedsissä on noista ...e:n mainitsemista pelaajista EI missään nimessä saisi Kewelliä eikä Robinsonia myydä. He ovat ehdottomasti joukkueen tärkeimmät pelaajat jo nyt! Eikä myöskään Smiffyn myynti kuullosta kovin järkevältä siirrolta. Tosin tässä tilanteessa ei taideta enää juuri järjellä pelata, kun kerta rahaa on saatava... Sen sijaan myyntilistalle voisi minun puolesta laittaa herrat nimeltä: Martyn, Barmby, Harte, Woodgate ja ehkä jopa Vidukan (vaikka minun suosikkeihin kuuluukin)...
 
Hei Siellä,
Tuo viestini oli tietenkin heijastus R. Fowlerin myynnin aiheuttamasta vaikutuksesta mielentilaani: katkeran kannattajan kitkerä purkaus, ja oikeasti olen samaa mieltä, että heitä ei pitäisi myydä missään tapauksessa. Tosin R. Fowler oli minun papereissani samassa listassa: Not For Sale! Tosin, en olisi kovin yllättynyt vaikka Leeds ottaisi £10M J. Woodgatesta Newcastlelta? Johan se R. Ferdinandin kohdalla todettiin, että vaikka kuukausikaupalla hoettiin, että ei ole myytävänä, ei ole myytävänä, niin raha ratkaisi?
...e
 
Hei Siellä,
Tuo viestini oli tietenkin heijastus R. Fowlerin myynnin aiheuttamasta vaikutuksesta mielentilaani: katkeran kannattajan kitkerä purkaus, ja oikeasti olen samaa mieltä, että heitä ei pitäisi myydä missään tapauksessa. Tosin R. Fowler oli minun papereissani samassa listassa: Not For Sale! Tosin, en olisi kovin yllättynyt vaikka Leeds ottaisi £10M J. Woodgatesta Newcastlelta? Johan se R. Ferdinandin kohdalla todettiin, että vaikka kuukausikaupalla hoettiin, että ei ole myytävänä, ei ole myytävänä, niin raha ratkaisi?
...e


Raha ratkaisee tosiaankin. Ridsdale totesikin jo että Leedsin nykyisessä taloudellisessa tilanteessa ei voi olla harkitsematta 10 milj £ tarjousta. Elikkä Woody taitaa olla seuraava lähtiä...

Lazaridis siirto kaatui  kuulemma hinta pyyntöön joka oli huikeat 1 milj. £. Hyvä niin en oikein usko että australian maajoukkueella pärjätään valioliigassa ;)

[edit:] typoja
 
Ei taida TV:lla olla paljon valtaa näissä siiroissa. Tammikuu kohta jo puolivälissä: kome lähtenyt, eikä hankintoja, eikä taida tullakaan.

Kovia pelimiehiä on nyt vaikea hankkia. Kuka nyt haluaisi mennä seuraan, joka myy parhaat pelaajansa, eikä palkkaakaan taida juuri olla tiedossa. Rahaa sen sijaan näyttää edelleen löytyvän pelaajien kuten Martynin tai Duberryn palkkojen maksuun.

 
Fowlerin lähtö ei itselläni koville ota. Olkoonkin että hänenlaistaan maalintekijää joukkue tarvitsee - on mies alkukauden huilailtuaan jotenkin pudonnut ulos kuvioista enkä osaa oikein hänen lähtöään edes surra. Ja kun Fowlerin myynti kuitenkin on "välttämätön pakko", niin minkäs teet.

Jos kuitenkin Woodgate tai esim. Kewell vielä myydään, niin silloin voi jo vakavasti alkaa puhua seuran alasajosta. Tällöin olisi selvää että osakkeenomistajat yritetään saada rauhallisiksi ja tilit säädyllisempiin lukemiin pelaajamyyntiä harrastamalla - ei niinkään lähitulevaisuudessa menestystä tavoittelemalla.

Toivottavasti tähtipelaajien myyntiä ei tarvita ja Venableskin saisi rahat Klebersoninsa ostoon. Hieman on kuitenkin hutera tunne tuon asian suhteen ja tammikuun loppua odotellaan ainakin täällä kuin jouluaattoa konsanaan.
 
Bremner puhui asiaa tuossa...

Paljon syvemmällä ollaan kuin mitä Rion lähtiessä olisi arvannut.
Silloin muistaakseni todettiin velat suuriksi, mutta että lisä-
myynteihin ei olisi aihetta. Niinpä niin. Keanen myynti - ja
varsinkin se summa - oli signaali muille seuroille, ale oli alkanut.
Onneksi sentään Riosta saatiin puristettua kunnon rahat.

Futiksen markkinatilanteen rahallinen romahtaminen on osunut
lujimmin meihin, nykyisillä hinnoilla seuran velkojen lyhentäminen
on tietysti erittäin hankalaa. Monia pienempiä divariseurojahan on
jo "administraatiossa" - toivoa sopii ettei tätä tarvitsisi murehtia
LUFC:n osalta.

Tuntuu tosiaan siltä, että eletään teemaa "everything must go".
Fowler on varmasti yksi parhaiten rahastettavista pelureista, joten
siltä kantilta katsottuna anti mennä. Mutta mutta. Varmasti meidän
muilla profiilipelaajilla on jo olemassa houkutus "uppoavan laivan"
jättämisestä. Tässä ei enää niinkään mietitä menestyvän joukkueen
kokoamista vaan ennemminkin hengissä säilymistä? Sen verran villiä
on laatumiesten poistomyynti (poisanto!) ollut viime aikoina.
 
...e: No niinpäs vaan... nyt vasta tarkemmin katselin tuota viestiäsi  8)

Minusta vaan tuntuu siltä, että muutama mies joudutaan vielä myymään... erityisesti pelottaa, että Kewell joutuisi ER:n jättämään.

Toivotaan parasta, että Hartesta saataisiin hyvät rahat ja se riittäisi!  8)
 
Uuh, putoaminen EPL:sta alkaa onneksi olemaan aika utopistinen vaihtoehto. Kewellin suhteen pelkään aika pahoin, nimittäin: Mies on itse sanonut haluavansa joskus pelata Englannin ulkopuolella, mieluiten Italiassa. Juuri nyt Inter etsii itselleen vasenta laituria, ja on kysellyt Giggsinkin perään. No Giggsiä scum ei taatusti myy, ja toinen vaihtoehto Milanolaisille olisi Madridin valittava ja nariseva Solari. Eli nyt heillä olisi mahdollisuus kaapata Kewell, vieläpä kohtuuhintaan. Ja vielä kun muistetaan että Inter suosii Brittejä, alkaa pelottaa..

Pahalta näyttää muutenkin, Leeds joutuu rankalle matokuurille 2-3 vuodeksi johon asti saamme luultavasti joka kausi nähdä talvisodan putoamista vastaan.  Ehkä 5 vuoden päästä olemme Englannin 1-5 parhaan seuran joukossa jälleen, edellyttäen ettei siinä välissä olla tiputtu edes kaudeksi pimppiin. Se tietäisi ehkä lopullista iskua ja konkurssia.. :(
 
Ja vaikka miehiä myytäisiin, niin £77 miljoonan velkoja sillä ei kateta ja vaikka lufcilla onkin uskolliset kannattajat niin 40000-päisen yleisön pysyminen katsomossa olisi liki mahdotonta..
Mistä tämän jälkeen rahat velkojen maksuun, palkkakulujen säästäminen näkyy armottomasti myös kentällä ellei sitten omista kasvateista olisi samanlaiseen ihmeeseen ku 90-luvun lopulla Harryn ja kumppaneiden aloitellessa uraansa lufc:ssa.
Dol'n suuruuden hulluus hankintojen suhteen maksaa meille nyt paljon...
 
Back
Top