Kausi 2019-2020

Tätä peliä hehkutettu "ManU" kohtaamisena,Joukkueen omistajiin kuuluvat kukin 10% osuudella Nevillen veljekset,Nicky Butt,Ryan Giggs,Paul Scholes ja uusimpana David Beckham.Phil Nevillekin hehkutti,että päästään kohtaamaan Leeds 15 vuoden tauon jälkeen.Totesi samassa yhteydessä,että vaikka Liverpool on Manun suurin kilpailija,niin Leeds on se vihatuin joukkue,

Salford noussut nyt kahtena vuonna peräkkäin ja tarkoitus kuulemma painella ainakin Championshipiin asti.jSanomattakin on selvää,että tämä "miljonäärien leikkikenttä" on  vihattu muiden joukkueiden kannattajien keskuudessa.Pelipaidankin ovat vaihtaneet Manun esimerkkiä noudattaen punaiseksi.

Tätä peliä ei saa hävitä.On kunniakysymys mennä jatkoon,jotta ManUn kannattajat eivät pääse kuittailemaan.
 
Eilen julkaistiin centenary peliasut tälle kaudelle juhlavin menoin. Faneja jäi huolestuttamaan kun edustusjoukkueesta loisti poissaolollaan Casilla, Roofe sekä Phillips. Lähtömerkkejäkö jo?

Morelos kylläkin pelasi Rangersin eurooppaliigan karsintamatsissa eilen ja hänen tilalle Roofea kaavailtu. Tosin osallistuminen tuohon cupiin tuskin potentiaalisia ostajia vie pois.
 
Kauden ensimmäiset harjoituspelit edessä.Tänään York vieraissa ja huomenna paikallispeli Guiseleyta vastaan.
 
Illan matsin näkee ilmaiseksi, jos kiinnostaa.
Avauskokoonpano näyttää vahvalta.
 
Wow, mikä esitys. Tasoero näkyi todella selvästi. Jopa junnumiehityskin jyräsi vaikkei maaleja tehnyt.

Harrison aivan liekeissä🔥
Pablon syötöt vielä vähän hakusessa, mutta muutoin pallo liikkui hienosti 👍

Jollei vastus olisi ollut noin vaatimatonta tasoa, tuntuisi tosi hyvältä. Mutta, mutta... ainakin fysiikka näyttää olevan kohdallaan. Vauhtia piisasi ja pallo pysyi silti hallussa👍
 
Hiukan noista ostoista pieni ihmetys. Jos ja Kun tiedettiin kutakuinkin jo Toukokuussa että Jansson myydään niin edelleen ihmetyttää tuo summa joka siis 4-5,5M. Kun tiedettiin että esim. Villa + monet muut hakee topparia ulkomaita myöten, niin eikö olisi voinut aloittaa huutokauppaa aiemmin. Brentford sai siis Pontuksen ja myi jonkun tuiki tuntemattoman alta pois Villalle 10M + lisät.. ?? WTF... ja Villa osti jo aiemmin Mingsin ennätyshintaan 26,5M. WTF2...
Jansson noita edellä meriiteillä kuitenkin. Viime kauden tähdistössä, MM- kisat jne.. ei mene nuo summat millään jakeluun. Johtuuko kaikki Bielsan jääräpäisyydestä kenties? Jos johtuu ja nousua ei taaskaan tule.. tulee El Loco olemaan meille äärettömän kallis mies. Hirvittävä palkka ja huonot myynnit + ostot sekä fair play uhka saavat meidät mahdollisesti taas muutaman vuoden takaiseen tilaan.. varsinkin kun qatarilaisten ostojutut alkavat oikeasti näyttää olemattomilta. En tiedä.. funtsituttaa vaan.

Edit. Tuo Brentfordin toppari joka meni Villaan on Ezri Konsa. Ja hinta 12M. Taisi Brentford tehdä elämänsä kaupat? Jansson ja 6,5-8M voittoa.. huh huh. Olisiko voinut olla niin että Villan kanssa syntyneet huonot välit, varsinkin Janssonin osuus siinä, ei saanut niitä syttymään Janssonin ostoon.. luulisi että hänen kokemuksella olisi PL:ssä enemmän hyötyä kuin kokemattoman league1 topparin vastaavassa.😳
 
Olihan hänestä mm. Krasnodar tehnyt 10M tarjouksen viime kaudella. Ja se että hän kumminkin valittiin Championshipin all-starsiin ni ei voi kun ihmetellä. Joko... hänen huono käyttäytymisensä on muiden tiedossa minkä takia ei tarjouksia ole tullut kuin noilta kahdelta.. tai sitten off-loadaminen tapahtui hetken mielijohteesta. Bielsan temperamentin kyseessä ollen uskoisin näin.
Siirtoaikaa olisi ollut kuitenkin kuukausi jäljellä niin en ymmärrä hoppua. Brentford olisi varmasti ottanut myöhemminkin tuolla hinnalla.

Toki voi olla että yliarvostetusti valittiin tähdistöön eikä kukaan arvosta juurikaan.. silloin saisimme olla tyytyväisiä että päästiin eroon. Tuleva kausi näyttää varmaan oliko oikea ratkaisu.
 
Alkua näin ja loppua. Clarke ei vakuuttanut, Costa väläytteli, Philips kapteenina ei kovin innostuneen oloinen, White pallollisena hyvä.
Viime vuonna voitimme saman kovan paikallisvastustajan 4-3...
 
Sekava peli, kun kentällä 2 pakkia ja loput käytännössä keskikenttäpelaajia ja laitureita. Mutta Costa, White ja Boguzs oli ihan pelimiehen oloisia. Gary Cahillia huhuiltu meillekin. Saas nähdä tuleeko vielä paljon muutoksia.
 
Olipa ihan erilainen matsi. Ei ihmeemmin häikäissyt esitykset, paitsi maalit oli hienosti tehty. 👍
Hankinnat ihan ok, mutta selkeästi se kakkosketju oli kentällä. Olisko ollut myös taktiikka suunniteltu vähän erilaiseksi. Ihan niin sähäkkää ei ollut, kuin Yorkissa.
Clarkesta saatiin hyvä diili, junnuista on parempia tulossa. Alioski-show alkaa jo vähän nolottaa. 😞
Miksiköhän BPF pelasi vain 45min ja Kiko Yorkissa 90min?
 
Olipa ihan erilainen matsi. Ei ihmeemmin häikäissyt esitykset, paitsi maalit oli hienosti tehty. 👍
Hankinnat ihan ok, mutta selkeästi se kakkosketju oli kentällä. Olisko ollut myös taktiikka suunniteltu vähän erilaiseksi. Ihan niin sähäkkää ei ollut, kuin Yorkissa.
Clarkesta saatiin hyvä diili, junnuista on parempia tulossa. Alioski-show alkaa jo vähän nolottaa. 😞
Miksiköhän BPF pelasi vain 45min ja Kiko Yorkissa 90min?

Eiks BPF:n perässä oo Burnley, niin ehkä siks...
 
Johtokunta on myös Ausseissa ja ovat antaneet selvityksiä mm. pelaajakaupoista. Talousvastaava hemmo (en muista nimeä) kertoi että myynnit ollut pakko tehdä jotta saadaan tilit oikeiksi eikä ole pelkoa pistemenetyksistä. Varsinkin kun nousu tavoitteena. Vertasi meitä Wednesdayhin ja sanoi että ollaan paljon terveemmällä pohjalla.
Kertoi myös että viime kaudella myytiin 72000 pelipaitaa joista irtosi mukavasti extraa. Kaikki kuulemma valmista luvattuun maahan.
 
Back
Top